Продължете към съдържанието

Покривни конструкции

Покривната конструкция за басейн е стабилна и издръжлива, изработена от алуминиеви профили с вложки от поликарбонат и плоскости с UV защита.
Покривните конструкции са стационарни и плъзгащи се.

Плъзгащите се покриви са по-популярни, тъй като заемат много по-малко място и спестяват бюджета. В слънчеви дни куполът на покрива се движи назад и дава възможност за плуване, скачане и слънчеви бани до басейна. В дъждовни или хладни дни покрива ще предпази басейна от замърсяване, както и ще поддържа водата топла.

Защо да изберете покрив за басейн от Virbg?

Страхотен дизайн

Изберете от разнообразие от стилове и цветове, които се съчетават перфектно с вашия екстериор. Покривите от Virbg не само предпазват, но и придават изтънчен вид на вашия басейн

Функционалност и лесна употреба

Разработени с цел лесна инсталация и удобство при използване, нашите покриви се отличават с практичност и функционалност. Отворете и затворете с лекота, когато го поискате.

Издръжливост и качество

Всички наши продукти са изградени с висококачествени материали, гарантирайки дълготрайна издръжливост и минимална нужда от поддръжка. Изберете надеждност и качество за вашия басейн

Индивидуален подход

Ние от Virbg знаем, че всеки басейн е уникален. Затова предлагаме персонализирани решения, които отговарят на вашите специфични изисквания и желания.

Свържете се с нас!

Телефон

Facebook

Покриви и покривала за басейни

bg_BGBulgarian