Продължете към съдържанието

Модел Premier

Premier е най-новото и най-оптималното решение, ако трябва да покриете басейна с ниска покривна конструкция и да не инсталирате релси за движение на площадката от едната страна. Premier покрива басейни с ширина до 5,5 метра.
Благодарение на формата си Premier поддържа атрактивен изглед към пейзажа.

Павилионът Premier е премиум модел от линията плъзгащи се телескопични беседки за басейни. Проектиран, като се вземат предвид стандартите за безопасност и използването на нови профилни системи S78 от пето поколение. Именно моделът Premier, поради липсата на водачи в зоната за сядане, осигурява пълна безопасност на цялото семейство. Изпълнявайки всички свои функции – предпазва купата на басейна от влиянието на околната среда, акумулира топлина от слънчева светлина. Благодарение на парниковия ефект, водата в закрития басейн се затопля по-бързо не само през лятото, но и в периоди на умерена топлина – през пролетта или есента. Това ще спести енергия, необходима за загряване на вода. Здравият дизайн гарантира безопасна работа, дизайнът ще изпълни вашия район с красота. Формата и размерите на павилиона са идеално съчетани с всички идеи за ландшафтен дизайн на лични парцели.

Модел Premier Монолитен Поликарбонат

Моделът Premier може да бъде представен само в монолитен (4 mm дебелина) поликарбонат. Приложени са снимки на готовите павилиони.

Водещи релси

Водещите релси могат да бъдат поставени както в перваза, така и по цялата дължина. Предимството на модела Premier са водещите релси от едната страна, а от другата страна павилионът се движи на специални немски колела Blickle (термоустойчиви и не оставят следи по повърхността, не драскат декинг дъските или плочките).
Препоръчително е да избягвате павилиона да надвисва над басейна или да минавате около басейна, като удължите релсите, за да преместите павилиона зад басейна с 2,5 – 3,0 м. Стандартната височина на водещите релси Premier е 18 мм. Височината на най-голямата секция е 0,5-1,0 м в зависимост от размера на басейна. Поради ниската височина моделът не предвижда страничен вход.

Благодарение на разработката на нашите инженери, може да се произвежда на най-ниските водачи в света INFINITY – височина до 3 мм.

Основните предимства на павилиона Premier:

– вертикални странични стени;
– огънат монолитен поликарбонат по ъглите и страничните стълбове;
– най-нисък модел – височината на най-голямата секция е 0,5-1,0 m.

НОВО!

Повдигащ елемент в крайната стена е задължителен за преливни басейни!

Свържете се с нас!

Телефон

Facebook

Покриви и покривала за басейни

bg_BGBulgarian