Продължете към съдържанието

Модел Abris

Павилионът за басейн Abris е ниско, функционално и красиво ограждение за басейн на достъпна цена. Павилионът представлява дългогодишен опит и хармонично съчетание на качествени материали. Позволява да покриете басейна с ниска плъзгаща се арка, без да нарушавате естетическия вид на двора. Формата на павилиона се формира от променлив радиус на дъгата, огъваща се на специализирано оборудване.

Павилионът Abris вече е един от най-популярните модели в нашата линия плъзгащи се телескопични павилиони за басейни. Изпълняват перфектно функцията си – предпазват самата купа от неблагоприятни външни фактори и задържат топлината в басейна. Здрав и надежден дизайн, естетична красота, както и достъпна цена, оценени от много клиенти. Компактните размери на павилиона са идеално съчетани с всички идеи за ландшафтен дизайн на лични парцели.

Модел Abris Монолитен Поликарбонат

 Поликарбонат от известни европейски марки, произведен от първични суровини. На външен вид това е твърд полимерен лист без вътрешни кухини, напомнящ обикновено стъкло. Но структурата му е многопластова. Външният слой блокира UV радиацията, а вторият и третият слой осигуряват на този полимерен състав високо ниво на здравина. Този тип поликарбонат съчетава оптическата прозрачност на стъклото и здравината на стоманата. Термичното огъване на монолитен поликарбонат в нашето производство ни позволява да произвеждаме конструктивни елементи на павилиони с идеално равно огъване и точен контур на профила. 

Модел Abris Клетъчен Поликарбонат

Клетъчният поликарбонат се произвежда чрез екструзия и представлява профилиран многослоен панел с вътрешни надлъжни усилващи елементи, с добавяне на стабилизатори за защита от UV радиация. Този материал има отлична топлоизолация, топлопроводимостта му е 2,8 – 3,4 W/m2, в зависимост от дебелината на листа. Също така е устойчив на механични повреди. Тази комбинация от свойства го прави идеален материал, ако искате покривало за отопляем басейн. За да се предотврати навлизането на прах, мръсотия и насекоми в пчелните пити и да се предотврати образуването на конденз вътре, който впоследствие се превръща в плесен, в павилионите ALUABRI краищата на клетъчния поликарбонат са покрити със специално защитно фолио AntiDUST. Това запазва спретнатия вид на конструкцията в продължение на 10 години. Но основното е да се предотвратят опасностите за здравето, тъй като гъбичните организми, които разрушават не само структурата на поликарбоната, също са вредни за хората.

Водещи релси

Водещите релси могат да бъдат поставени както в перваза, така и по цялата дължина. Препоръчително е да избягвате павилиона да надвисва над басейна или да минавате около басейна, като удължите релсите, за да преместите павилиона зад басейна с 2,5 – 3,0 m.

Водещите релси спомагат за безопасното и удобно плуване: краищата на релсите са затворени с полиуретанови тапи, устойчиви на наранявания, крайните тапи на релсите не пречат на оттичането на дъждовната вода, релсите нямат видимо закрепване към платформата. Стандартната височина на водещите релси Abris S43 е 15 мм.

Цвят на профилната система

Анодизиран алуминиев профил с полимерно покритие с висококачествена австрийска прахова боя TIGER Drylac® RAL 7016, RAL 9004, RAL 9006, RAL 9016, RAL 8017.
Нашата фабрика разполага със собствена линия за прахово боядисване и декорация

Странична плъзгаща се врата със система за заключване

При желание може да се оформи страничен вход в по-голямата част на павилиона. Позволява удобно влизане в басейна и плуване дори когато павилионът е затворен. Вратите са оборудвани с дръжка с ключалка, гуменото уплътнение е насочено нагоре, което ви позволява да избегнете надраскване на поликарбоната. Плъзгащата се врата се плъзга директно върху по-голямата част и позволява достъп до басейна, без да се налага да местите целия павилион. Също така препоръчваме да инсталирате странични врати в павилиони за басейни, оборудвани с римски стълби. Те ви позволяват удобно и безопасно да се спуснете в купата на басейна и да се отпуснете, докато плувате.

Профилна система

Павилионите на Абрис използват пето поколение профилни системи S43, проектирани да отговарят на изискванията „без снегопочистване“ и „без поддръжка на павилиона преди и през зимата“. Тази информация е особено актуална за тези, които имат басейн и се затрудняват да го поддържат след края на летния сезон. С инсталирането на павилиона Abris над басейна не е необходимо да се премахва сняг и да се поддържа температура от +12 градуса вътре. Профилните системи, предназначени за претоварване от сняг, гарантирано издържат на натиск до 150 kg/m2. Броят на профилите в една секция е 3-4.

Крайни стени

Крайните стени на нашите павилиони могат да бъдат изпълнени в два варианта – стационарни или подвижни. Като премахнете крайната стена, ще направите павилиона на басейна напълно отворен в краищата. В такива стени, за разлика от стационарните, вратите и отварящите се елементи винаги имат праг. Необходими са двама души, за да премахнат стената. Крайните стени са направени, като се вземе предвид местоположението на всички елементи на басейна, които надхвърлят ръба на басейна. Подвижните стени нямат остри ъгли или фрезоване дори от обратната страна. Крайните стени на павилионите ALUABRI нямат видимо закрепване (включително пластмасови тапи) на стенните стълбове към арката. Ако е необходимо, в крайната стена може да се направи плъзгаща се врата или врата с панти за поставяне на парапети или водопад.

Система за фиксиране на секции с ключалка

Съгласно европейските стандарти павилионите за басейни от ALUABRI във всякаква конфигурация са оборудвани със система от брави и специални ключалки за безопасността на деца под 5 години. Вратата на павилиона е с брави ELESA. Има възможност за монтиране на допълнителни брави на заключващите болтове.

Моторизация на павилиона

ALUABRI предлага на своите клиенти монтаж на автоматична система за управление на отваряне и затваряне на плъзгащ се басейн павилион. Тази автоматична система за покриване се интегрира индивидуално в басейна, като се вземат предвид всички характеристики и изисквания за работа: безопасно захранващо напрежение 12V; захранван от слънчева батерия. Скоро нашата компания ще получи CE сертификат и ние ще подготвим предложение за моторизация за вас.
Това е уникална разработка на нашата компания, не можете да закупите подобна система за моторизация никъде другаде!

Свържете се с нас!

Телефон

Facebook

Покриви и покривала за басейни

bg_BGBulgarian