Продължете към съдържанието

За нас

Добре дошли в нашия свят на иновативни и стилни покривни конструкции за басейни!
Ние сме екип от ангажирани професионалисти, посветени на това да предоставяме най-висококачествени решения за вашите басейни. Разчитайки на години опит и страст към индустрията, ние от Virbg.com, формираме пространства, които предоставят комфорт, стил и функционалност.

Ние работим в пряко сътрудничество с ALUABRI

ALUABRI Alliance произвежда заграждения за басейни от 1999 г. насам. ALUABRI е модерно производство за покривни конструкции за басейни, включително автоматизирана линия за прахово боядисване. Технологичните машини с ЦПУ позволяват производството на висококачествени покривни конструкции за басейни за кратко време.
Инженерите на ALUABRI разработват профили и профилни системи, като вземат предвид местните изисквания и натоварвания. Всяка конструкция на басейна се изчислява за натоварването от сняг. Разполагаме с пет съществуващи профилни системи и оптимален избор за всеки отделен случай.
Доставките се извършват както на сглобени, така и на разглобени конструкции за басейни. С всеки продукт клиентът получава инструкции за монтаж и ръководство за потребителя.

Предимства на услугите на Virbg:

Експертиза и опит

Ние от Virbg сме екип от професионалисти, които имаме дългогодишен опит в областта на покривните конструкции за басейни. Ние не просто предоставяме продукти- ние създаваме изживяване.

Индивидуален подход

Разбираме, че всеки басейн е уникален. Затова подходящите покривни конструкции трябва да отразяват индивидуалните изисквания и стил на всеки клиент. Ние работим в тясно сътрудничество с вас, за да осигурим персонализирано и удовлетворително решение..

Качество и надеждност

Ангажираността ни към висок стандарт на качество се отразява във всеки елемент от нашите покривни конструкции. Използваме само материали от водещи производители, гарантирайки тяхната издръжливост и дълготрайност.

Клиентът е на първо място

Вашето удовлетворение е от съществено значение за нас. С Virbg можете да очаквате не само изключително качество, но и внимателно обслужване, със силно фокусиране върху вашите нужди и изисквания. 

Свържете се с нас!

Телефон

Facebook

Покриви и покривала за басейни

bg_BGBulgarian